Феновете на Ботев Пловдив написаха трогателно писмо за Тодор Неделев, който наскоро

...
Феновете на Ботев Пловдив написаха трогателно писмо за Тодор Неделев, който наскоро
Коментари Харесай

Феновете на Ботев: Боли и ще продължава да боли! Тоше, не навеждай глава!

Феновете на Ботев Пловдив написаха трогателно писмо за Тодор Неделев, който неотдавна се раздели с клуба. 

" Какво е фамилията? Това е мястото, където се чувстваш спокоен и вкъщи. Това са хората, които обичаш и които продължаваш да обичаш, каквото и да са създали или пък ти на тях. Хората, които даже да загубиш краткотрайно, си сигурен, че един ден ще се завърнат, тъй като в действителност в никакъв случай не са си тръгвали от сърцето ти.

Преди няколко дни Тошко Неделев напусна Ботев и реши да продължи кариерата си в Лудогорец. Това се случи малко преди 111-тата годишнина на клуба ни и 120 години от рождението на легендата Никола Щерев – Старика. Малко е да се каже, че почитателите на тима бяхме съкрушени. Всички ние в един миг се почувствахме излъгани, предадени и ограбени… Но можем ли да му се разсърдим?

Не можем.

Защото Тошко е нашето златно момче. Той е част от нашето семейство и в никакъв случай няма да ни напусне.

Тодор Неделев направи чудеса в Ботев. Накара ни да мечтаем. Накара ни да се усмихваме и във всеки мач да чакаме магията – невероятното допиране, немислимия пас, хирургически точния удар… Накара ни да сме горди, че имаме състезател, какъвто никой различен тим не има.

За съвсем две години, откогато съществува бюлетин “Канарче ”, не успяхме да създадем изявление с Тошко, опитвахме няколко пъти, само че все уцелвахме несъответствуващ миг. Но, поглеждайки броевете обратно, се оказва, че съвсем във всеки един от тях по някакъв мотив се загатва Тошко – с безпределно почитание и удивление. Това най-силно си проличава в интервютата с почитатели, като на нормалния въпрос: “Кой е обичаният Ви футболист на Ботев Пловдив? ” съвсем всички дават отговор: “Тодор Неделев ” и имат своята история и своя паметен миг с него.

Боли. И ще продължава да боли.

Но в този момент можем единствено да пожелаем на Тошко “На добър път! ” и да чакаме деня, в който ще се завърне с магията си още веднъж при нас.

И да му кажем: Тоше, не навеждай глава! Гледай самоуверено напред, бъди горделив с всичко, което си постигнал, продължавай да носиш ботевския дух и не забравяй жълто-черното си семейство! "

Бюлетин “Канарче ”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР